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2009-11-24
The New Taste of Chocolate, Revised: A Cultural & Natural History of Cacao with Recipes - de Maricel E. Presilla (Author)
Caractéristiques The New Taste of Chocolate, Revised: A Cultural & Natural History of Cacao with Recipes
La ligne ci-dessous sont affichées les faits générales relatives aux The New Taste of Chocolate, Revised: A Cultural & Natural History of Cacao with Recipes
Le Titre Du Fichier | The New Taste of Chocolate, Revised: A Cultural & Natural History of Cacao with Recipes |
Date de publication | 2009-11-24 |
Traducteur | Kiranjeet Ndidi |
Quantité de Pages | 242 Pages |
Taille du fichier | 58.10 MB |
Langage | Français et Anglais |
Éditeur | Sylvan Dell Publishing |
ISBN-10 | 4667123785-LTZ |
Type de E-Book | AMZ ePub PDF LIT XPS |
Créateur | Maricel E. Presilla |
ISBN-13 | 600-6604244827-EQU |
Nom de Fichier | The-New-Taste-of-Chocolate-Revised-A-Cultural-&-Natural-History-of-Cacao-with-Recipes.pdf |
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Bon je venais de sortir de chez Omnivore une librairie specialisee dans les livres de cuisine dont certains tres vieux Une amie mavait offert un bon dachat alors je choisis un livre consacre au chocolat son histoire et aussi des recettes The new taste of Chocolate a cultural and natural history of cacao with recipes Maricel Presilla
– The New Taste of Chocolate Revised A Cultural Natural History of Cacao with Recipes de Maricel E Presilla – Baking 300 Recipes 2000 Photographs One Baking Education de James Peterson
The history of chocolate began in Mesoamerica Fermented beverages made from chocolate date back to 450 BC The Aztecs believed that cacao seeds were the gift of Quetzalcoatl the god of wisdom and the seeds once had so much value that they were used as a form of currency
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